Miss Boho sieraden

Ibiza armbandjes en Tekst armbanden

By  | 

Ze staan er hoor! De allereerste display met Tekst armbanden en Ibiza armbandjes van Miss Boho. Charvida Bijoux in Soest is het eerste verkooppunt. Vanaf nu kun je de armbandjes ook tegenkomen in winkels. Ik ben stiekum best een beetje trots. Het is toch leuk om te merken dat anderen ze ook zo mooi vinden..

 

Klik hier en ga direct naar de webshop

actie1

 

Weet je nog? Lees hier hoe het allemaal begon. Ongeveer 3 jaar geleden ging ik op vakantie naar Ibiza en daar zag ik een jongen aan het werk met metalen strips en metaalstempels. Ik heb vol bewondering naar hem gekeken, geweldig vond ik het! Weer thuis ben ik de schuur van mijn vader ingedoken. Mijn opa was zilversmid, ergens moesten die slagletters toch te vinden zijn.. En ja hoor, ik heb ze gevonden! Ben aan het oefenen geslagen en eigelijk nooit meer opgehouden.

Het is zo leuk om te doen. Je hebt toch iets persoonlijks in handen. Mensen vragen je om de namen van hun kinderen of  een mooie gedachte in de armband te slaan. Ik maak er met liefde een mooi sieraad van. Ik vijl de ruwe randen eraf, sla de tekst er met de hand in en polijst ze tot het glanst.

Deze basic Tekst- armband bewerk ik nu ook met macramé. Hoe bohemian wil je het hebben 😉 Ik heb veel verschillende kleurtjes in huis dus je kunt de armband nu nog persoonlijker maken!

 

miss boho1

 

Het Ibiza armbandje is nieuw in de collectie van Miss Boho. Gewoon omdat ze zo leuk zijn en zorgen voor de ultieme boho touch! De kraaltjes worden stuk voor stuk geweven in een patroon met vrolijke zomerse kleurtjes. Ook is het mogelijk om er een naam in te verwerken of quote. Benieuwd hoe ik precies te werk ga? Dat lees je hier.

 

ibiza armband tekst armband custom made

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *