over mij

Miss Boho is begin 2014 van start gegaan. Het is een verzameling van mode, fotografie en heel veel creativiteit. Kortom alles wat een glimlach op je gezicht tovert!

Ik zal me even kort voorstellen, dan heb je een idee wie je voor je hebt. Ik ben Monique, thirty something. Mijn grote liefde heb ik ontmoet aan de Zeeuwse kust. Blote voetjes in het zand, zon op je gezicht en heerlijk onbezorgd verliefd worden. Het bleef niet bij een vakantieliefde en we zijn nog steeds gelukkig met elkaar. Samen met onze 3 kids wonen we in de buurt van Utrecht. Na gewerkt te hebben in de kinderopvang en het kappersvak, heb ik besloten het roer om te gooien. Elke dag doen waar je hart ligt. Klinkt goed toch?!

Sieraden maken heb ik altijd al gedaan. Vroeger als kind maakte ik al oorbellen , die ik dan verkocht aan familie of op een kleedje in het park. Heerlijk vond ik dat, aan de grote eettafel met al mijn spulletjes en dan van je allermooiste kralen sieraden maken. Ik ben dit altijd blijven doen, soms wat meer dan weer wat minder. Nadat ik de beslissing had gemaakt om er helemaal voor te gaan, ben ik de cursus tot edelsmid gaan volgen. In mijn atelier maak ik mijn eigen ringen en armbanden van echt zilver en de allermooiste edelstenen. Handgemaakte unieke sieraden, die ons speciaal maken, waarmee we ons kunnen onderscheiden en laten zien wie we zijn.

Eind jaren ’60 woonden mijn ouders samen op een flatje en zaten op sinaasappelkistjes, meer hadden ze niet nodig. Love, peace and happiness… Het was de tijd van mooie gedachten en idealen. De wereld een beetje beter willen maken. Nu zijn we maar aan het rennen en vliegen. Maar steeds meer mensen worden zich ervan bewust dat het ook anders kan. We gaan natuurlijker leven en gezonder eten. Ook weten we dat kleding niet altijd onder goede omstandigheden geproduceerd wordt. We betalen liever wat meer voor handgemaakte accessoires en gaan op zoek naar vintage spullen.

Bohemian Lifestyle is geen trend het is een state of mind. Het gaat om geloven in jezelf en doen waar jij goed in bent. Van Australie tot Californie, Ibiza tot Amsterdam, overal zijn prachtige mensen te vinden die de bohemian way of life uitstralen. Inspirerende mensen met allemaal een eigen verhaal.

Via deze blog wil ik gedachten overbrengen van het nastreven van dromen, puur leven en genieten van al het moois om je heen.

Feel free & be happy!

miss boho quote