inspiratie

Tekst armband

By  | 

Gezien op Ibiza

Een armband, die speciaal voor jou gemaakt wordt. Met een tekst, die een bijzondere betekenis voor jou heeft. Helemaal geweldig, toch?!

Op de Las Dalias markt op Ibiza zag ik een jongen aan het werk, die zelf armbanden bestempelde. Het resultaat was een authentiek, handgemaakt sieraad. Persoonlijk vind ik ze veel mooier dan de strak ingegraveerde teksten die wij kennen van de juwelier.

Weer terug in Nederland ben ik op zoek gegaan. Heb materiaal aangeschaft en ik ben gelijk aan de slag gegaan. Letterlijk! Want de letters sla je er met slagstempels en een hamer in. De letters worden één voor één in een metalen strip geslagen. De techniek moet je wel even onder de knie krijgen, maar oefening baart kunst… Het hele proces gaat met de hand, van stempelen tot het ombuigen van de strip naar een mooie armband. Om te bestellen kun je hier klikken, dan wordt je direct door gelinkt naar mijn webshop.

metaal stempelen las dalias ibiza

Helaas zijn mijn eigen foto’s ,van deze jongeman op de Hippiemarkt, niet heel mooi geworden. Maar ik heb wat rondgesnuffeld op internet en deze foto vond ik op de site www.fullstory.nl. Deze meiden hebben een geweldige fotoreportage gemaakt van hun trip naar ibiza. (Link in foto)

Hieronder nog wat foto’s van mijn eigen bezoekje aan Las Dalias. Wat een mooie inspirerende mensen..las dalias ibiza armband maken

las dalias ibiza

las dalias ibiza draaimolen

las dalias ibiza true hippie love

2 Comments

  1. The Full Story

    10 januari 2015 at 11:22

    Hi Miss Boho,

    Wat een super leuk artikel over Ibiza! We zagen onze foto voorbij komen wat super leuk dat je de foto hebt gebruikt en onze blog hebt genoemd! Wij vinden gepersonaliseerde armbanden ook super tof en vooral deze van Las Dalias!

    dikke kus Leonie, jasmijn en Karin

  2. Pingback: Miss Boho armbandjes - Miss Boho

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *