Miss Boho sieraden

Geweven armbandjes met miyuki beads

By  | 

Miyuki armbandjes, beads armbandjes, geweven armbandjes… Tja, hoe heten ze nu officieel? Ik heb eigelijk geen idee. Ik weet wel dat ik van al die kleurtjes heel vrolijk wordt en dat ik gelijk een zomers gevoel krijg. Daarom noem ik ze Ibiza-armbandjes! Met deze armbandjes is je outfit gelijk bohoproof.

>> Shop hier je Ibiza armbandje

Handmade geweven armbandjes

Ik heb de smaak te pakken, pak ieder vrij uurtje om nieuwe armbandjes te maken. Het is heerlijk ontspannend om te doen. Het fijne is, dat je dit werk overal mee naar toe kunt nemen. Met mooi weer zit ik dus in de tuin! De kraaltjes die ik gebruik, zijn Miyuki kraaltjes. Dit zijn ieniemini glaskraaltjes in heel veel mooie kleurtjes.

geweven armbandjes

Soms duurt het even voordat je de juiste kleurencombinaties hebt gevonden en het ontwerp helemaal naar je zin is, maar uiteindelijk komt het dus helemaal goed! Je hebt altijd je eigen favorieten, en die zal ik nu aan je voorstellen 😉 In de webshop zijn natuurlijk nog meer geweven armbandjes te vinden.

geweven armbandjes

‘Boho chic’ – ‘Indian summer – ‘Island dreams’

Inspiratie Ibiza armbandjes

Een van de leukste dingen vind ik ideetje verzamelen voor de ontwerpen. Uren kan ik rondneuzen op Pinterest. Je hebt iets in je hoofd en dat komt tot leven door alle afbeeldingen die je verzameld. Deze foto’s zijn hier een mooi voorbeeld van..miyuki inspo3

Mint en coral vormen de basis van het ‘Boho Chic’ armbandje. In combinatie met het chevron motief, krijg je een heel stijlvol ontwerp.

miyuki inspo2

Ik denk dat het nu direct duidelijk is waarvan het ‘indian summer’ armbandje afgeleid is. Toch?

miyuki inspo1

Het ultieme zomer armbandje ‘Island dreams’ is natuurlijk geïnspireerd door Ibiza. Veel kleur en vrolijkheid!

 

Armbandenset

De Ibiza armbandjes zijn een eyecatcher in je armbandenset. Je kunt ze heel mooi combineren. Vooral samen met je zilveren bangles, slavenarmband of de tekstarmband van Miss Boho.

 

Workshop

Mocht je nu ook zin hebben gekregen om zelf een geweven armband te maken. Dat kan hoor! Ik geef workshops bij Bead Box. Op de website is meer info te vinden. Wie weet, tot ziens!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *