body & mind

Time out…

By  | 

Het is een tijdje stil geweest op mijn blog. Heel jammer, maar dingen gaan zoals ze gaan.
Toen ik met Miss Boho begon had ik eigelijk geen idee wat ik er uiteindelijk mee wilde. Een eigen plekje op het Wereld Wijde Web, een plaats om mooie foto’s te verzamelen, inspirerende artikelen te delen en waar ik mijn gedachten kwijt kan. Er kwamen mooie dingen op mijn pad, ik verkocht sieraden, werd het verkooppunt van Flash tattoos, kreeg uitnodigingen om events bij te wonen (Whoahhh! Las Dalias) en verschillende sites pikten Miss Boho op (Cool! My home shopping!) Ik ging steeds meer tijd achter de computer besteden.

Kennen jullie de Rewild your Life Challenge nog? Elke dag een half uurtje doorbrengen in de buitenlucht. Toen ik het schreef dacht ik, ‘doe normaal! Dat redt toch iedereen’ maar zo vanzelfsprekend is het dus niet.

Op een gegeven moment voelde dit niet meer zo goed en dan werkt het gewoon niet meer. Inspiratie laat zich niet dwingen, dan kun je het maar beter laten zoals het is. Tot overmaat van ramp crashte de site! Alle afbeeldingen weg.. foetsie.. wat een puinhoop. Maar, het gaf mij wel even tijd om na te denken. Miss Boho gaat over het nastreven van je dromen en het volgen van je hart, maar waar lag mijn hart ook alweer? Ik denk dat ik het pad onderweg een beetje ben kwijtgeraakt, maar ik heb het teruggevonden hoor!

atelier4

let this be me, someday..

Handgemaakte unieke sieraden, die ons speciaal maken, waarmee we ons kunnen onderscheiden en laten zien wie we zijn. Ja, dat was mijn droom.. mijn eigen atelier, waar ik de allermooiste sieraden ga maken, van echt zilver en de allermooiste edelstenen.. Als ik dit weer op ga pakken wil ik er ook helemaal voor gaan. Dan wil ik niet meer afhankelijk zijn van anderen, maar alles zelf maken. Ja dit voelt goed! Nu ik de beslissing heb gemaakt, ben ik de cursus tot edelsmid gaan volgen. Elke dinsdag leer ik weer nieuwe dingen, geweldig! Zagen, vijlen en solderen, ik heb ondertussen al een hele werkplaats bij elkaar verzameld. We hebben onze schuur verbouwd en ik heb er al mijn spullen heen verhuisd. Nu heb ik een heerlijke ruimte waar ik mijn creativiteit kwijt kan.

my future workingspace

my future working place

my future working place

my future working place

Ik vind het leuk mensen te stimuleren om creatief bezig te zijn en nieuwe dingen te leren. Ik heb een grote tafel in het atelier gezet waaraan fijn gewerkt kan worden. Allerlei kralen en benodigdheden heb ik ingekocht. Miss Boho krijgt er binnenkort een zusje bij. Je kunt er alles vinden wat je nodig hebt om zelf sieraden te maken. Iedereen kan sieraden maken, je moet alleen de technieken weten en de juiste materialen gebruiken.

Miss Boho blijft mijn eigen plekje waar ik gedachten wil overbrengen van het nastreven van dromen, puur leven en genieten van al het moois om je heen. Door te delen wat mij inspireert, hoop ik jullie te inspireren.

 

Feel free and be happy!

 

1 Comment

  1. Angeline Goudbeek

    15 mei 2016 at 09:02

    Geweldig!!!! Heel veel inspiratie en happiness … x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *