inspiratie

Rewild your life challenge

By  | 

30 dagen challenge

Vanmorgen zag ik een bericht voorbij komen over de Rewild your life – 30 dagen – challenge. Hierin wordt je uitgedaagd om elke dag een half uurtje de natuur in te gaan.

Dat zette me aan het denken.. is dat nou zo’n uitdaging? Elke dag een half uur naar buiten? Eigelijk is het toch vanzelfsprekend dat je dagelijks een frisse neus gaat halen.

Van een hele dag binnen zitten word ik niet vrolijk. Okay, als het regent blijf ik ook liever binnen maar door een beetje kou of wind laat ik me niet tegenhouden. Daar kun je jezelf op kleden toch? Sowieso moet de hond uitgelaten worden en een rondje hardlopen is toch ook heerlijk.

Wij wonen aan de rand van het dorp, we lopen zo de polder in, dus met de natuur zit het wel goed. Maar ik zou het wel wat bewuster in me op kunnen nemen. De vogels horen fluiten, de koeien zien grazen, de wind door mijn haren voelen en, met een beetje geluk, de zon op mijn gezicht voelen stralen. Ik zal ook eens een ander ommetje maken. Kijken wat ik dan tegenkom.

rewild4


rewild6

Maar hoe zit dat met jou? Kijk eens kritisch naar jezelf.

Ik kan me zo voorstellen dat als je midden in de stad woont of door je werk hele dagen binnen zit, het misschien niet altijd lukt om de natuur in te gaan. Misschien is deze uitdaging dan wel iets voor jou! Zeker weten dat de buitenlucht je goed doet. Het geeft je energie en helpt je om je hoofd leeg te maken.

Via Facebook kun je jezelf aansluiten bij de community. Je krijgt dagelijks een opdracht mee zodat je gemotiveerd blijft. Je ontmoet nieuwe mensen die hetzelfde doel hebben als jij. Wat het extra leuk maakt is dat het wereldwijd is! Mensen van over de hele wereld kunnen zich aanmelden. Tijdens je wandeling kun je foto’s maken en deze posten.  Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

rewild3

Get outside. Be wild. Feel better.

rewild7

 

1 Comment

  1. Pingback: Time out... - Miss Boho

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *