life

Kamperen op de Buurtcamping

By  | 

Hebben jullie al van de buurtcamping gehoord? Wanneer je in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Tilburg of Rotterdam woont waarschijnlijk wel. Want dat zijn de plaatsen waar al gekampeerd wordt met de hele buurt.

buurtcamping

Drie dagen lang veranderd het stadspark in een gezellig kampeerterrein. Het is natuurlijk een hele belevenis om je tent of caravan op te zetten in je favoriete park! De kinderen spelen de hele dag met vriendjes en vriendinnetjes en genieten van de vrijheid. Jij maakt een praatje met de buurman van verderop en leert nieuwe mensen kennen, die ook nog eens bij jou in de buurt wonen! Je kunt samen eten en activiteiten doen maar ook lekker luieren en een goed boek lezen.

buurtcamping

buurtcamping7

In 2013 is de Buurtcamping opgericht. In het Oosterpark in Amsterdam konden de tentjes worden opgezet. Het werd een groot succes! Het jaar daarop werd het uitgebreid tot 3 parken en dit jaar doen er zelfs meerdere gemeenten aan mee. Ik vind het een super leuk initiatief! Ben jij ook enthousiast geworden dan kun je op www.debuurtcamping.nl meer info vinden om een plekje te reserveren. Maar ook kun je meehelpen met de organisatie.

buurtcamping8

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *