inspiratie

Hippiemarkt Las Dalias komt naar Amsterdam.

By  | 

Een van de bekendste hippiemarkten op Ibiza komt naar Amsterdam. Rondstruinen langs bijzondere kraampjes en genieten van de sfeer. We moeten nog afwachten of de zon hier ook schijnt maar als jij niet naar Ibiza gaat, dan komt Ibiza toch naar jou!

Las Dalias is de meest beroemde hippie-markt op gericht in 1954 als hippie initiatief voor en door iconische en kleurrijke persoonlijkheden. Ieder jaar stationeert Las Dias zich op verschillende andere locaties binnen Europa en reizen van stad naar stad als een ware karavaan.

Las Dalias is een levensstijl en een hechte familie. De hippie marktlieden werken het hele zomer seizoen op de Ibiza markt en trekken in de winter naar exotische oorden om mooie producten te verzamelen of te maken, welke het seizoen daarop op Las Dalias verkrijgbaar zijn.

Na het succes van Las Dalias on the Road in steden als Madrid, Milaan en Marbella staat dit voorjaar, op de 60ste verjaardag van Las Dalias, Amsterdam op de agenda. Een honderdtal standhouders zullen hier de meest uiteenlopende producten aanbieden. Er zijn kraampjes met onder andere sieraden, kleding, lederwaren en kunst. Veel van de nieuwste trends worden hier geboren. Maar ook muziek, spiritualiteit en saamhorigheid staan centraal tijdens deze drie geweldige dagen. Laat je inspireren door het decor en laid back gevoel of bezoek het biologisch restaurant waar ecologische en lokale producten geserveerd worden. Las Dalias on the Road belooft een geweldig succes te worden.

Op 2, 3 en 4 mei staat de Gashouder geheel in het teken van de beroemde hippie markt. De Gashouder zal deze dagen omgetoverd worden tot een echte Las Dalias. Zo’n honderd kraampjes met elk een eigen unieke uitstraling en inrichting zorgen voor een ongedwongen en relaxte sfeer.

Las Dalias Amsterdam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *