inspiratie

Kinfolk

By  | 

Het lente nummer van Kinfolk is uit, The Home issue. Heerlijk zoveel inspiratie.  Als je nog niet bekend bent met Kinfolk moet je zeker eens op hun site kijken. Kinfolk is een community. Steeds meer mensen, wereldwijd, sluiten zich aan. Er worden gatherings georganiseerd, waarbij samen wordt gekookt en gegeten. Heerlijk ongedwongen, zonder al te veel poespas. Het gaat erom dat je tijd vrij maakt en deze doorbrengt met elkaar.

Het magazine brengen ze ieder kwartaal uit. Vol foto’s en levensverhalen. Niet geheel onbelangrijk is dat er geen reclameadvertenties in staan. Met hun manier van fotograferen, weten ze een sfeer te creëren waar iedereen alle tijd heeft en het leven heerlijk ongecompliceerd lijkt. Een roadtrip of picknick , een kampvuur en samen muziek maken. Eten dat bereid wordt in bakblikken, potten en pannen die jij vast ook nog wel ergens in je keukenkast hebt staan. Kaarsen en veldbloemen staan op tafel, gewoon in een jampot of blik. Alles wordt op zo’n manier in beeld gebracht dat je er gelijk heel anders naar gaat kijken. Het hoeft allemaal niet perfect te zijn. Het eten hoeft geen culinair hoogstandje te zijn, maar juist puur en weer terug naar de basis, zodat je kunt zien wat je eet en kunt genieten van de smaak.

Alles ziet er zo mooi en natuurlijk uit dat je denkt dat het inderdaad allemaal zo simpel is. Maar natuurlijk is er wel degelijk over nagedacht. De styling is ontzettend belangrijk en iedere foto of film is tot in de puntjes geregisseerd. Maar daar zit ook de kracht van Kinfolk.

Wat is er nou mooier om even weg te dromen met dit mooie blad? Dus zet een heerlijke pot thee voor jezelf, nestel je op de bank en laat je inspireren door al dat moois.

 

mb kinfolk1

mb kinfolk2

mb kinfolk3

mb kinfolk4

mb kinfolk5

mb kinfolk6

mb kinfolk7

mb kinfolk8

mb kinfolk9

mb kinfolk10

sourse:www.kinfolk.com

Photographs by Chris & Sarah Rhoads of We Are the Rhoads

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *