inspiratie

Surfana festival

By  | 

Surfana Festival is een uniek 3-daags festival in een duinpan op camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee. Tijdens het festival kan je deelnemen aan vele soorten watersport clinics als surfen, kitesurfen en suppen maar je kunt jezelf ook opgeven voor muzikale en spirituele clinics zoals bijvoorbeeld didgeridoo spelen en yoga.

De duinpan wordt in het weekend van 13,14 en 15 juni 2014 met gerecyclede materialen omgetoverd tot een compleet dorp. Behalve creatieve objecten als 3 meter hoge van sloophout gemaakte golf zijn het de sauna, het bubbelbad en de enorme hoeveelheid chille zitzakken die zorgen voor die unieke sfeer van liefde, passie en vrijheid.
Op het festival kan je genieten van eerlijke biologische maaltijden die met een volle 100% worden bereid door een netwerk van koks en cateraars met een drive voor ambachtelijk en verantwoord eten.

Het absolute hoogtepunt komt als je ‘s avonds met een mix van surfers en levensgenieters midden in duinpan staat te rocken op de allerbeste bands en muziek van dit moment. Of je nou nieuwe dingen wilt leren tijdens de clinics, een lekker weekend wilt surfen of simpelweg wilt genieten van alle super fijne vibes, iedereen is welkom.

Voor meer meer info en tickets ga naar www.surfanafestival.nl

oversurfanafestival-17

oversurfanafestival-28

oversurfanafestival-31

surfana1

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *