flash tattoos

Metallic Ibiza tattoos

By  | 

Metallic tattoos zijn populair op Ibiza.

De metallic tattoos.. wie kent ze niet? Afgelopen zomer zijn ze veel op Ibiza gespot en worden daarom ook wel Ibiza tattoos genoemd. Ook deze zomer zijn ze heel populair. Het aanbod is groot, je kunt ze overal kopen. Meestal per velletje en soms per stuk.

 

Originele Flash Tattoos

De originele Flash Tattoos zijn ‘hard to find’ met maar een paar officiële verkooppunten in Nederland. Wij, van Miss Boho, zijn best wel een beetje trots, dat wij ook deze zomer de enige echte Flash Tattoos mogen verkopen.

Originele Flash Tattoos zijn nooit per velletje te koop en worden alleen op festivals en evenementen per stuk aangeboden. Een album bevat meestal 4 vellen vol met de mooiste afbeeldingen, van uiteraard de beste kwaliteit. Elk album heeft een eigen thema. Kies de stijl die het beste bij jou past. De tattoos blijven een paar dagen zitten. Ja, ook op het strand en ook in het zwembad. Je moet alleen oppassen met olie en crème, want dat is gelijk de methode om de tattoos te kunnen verwijderen.

flash tattoo nikki 2

Nikki – bestel hier dit album voor €20

flash tattoo sofia 1

Sofia: bestel hier dit album voor €20

flash tattoos nederland

Goldfish H2O: Bestel hier dit album voor €25

Summer Sale

Tijdens de Summer Sale zijn de Flash Tattoos sterk in prijs verlaagd. Betaal nu €20 ipv €29. Dus profiteer nu van de mooie korting. Is jou album nog op voorraad? Wacht dan niet te lang met bestellen want ik kan niet beloven dat ze aangevuld worden voordat jij op vakantie gaat.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *