fashion

The Lovers and Drifters Club

By  | 

The Lovers and Drifters Club

Dreamers, believers, rock n roll ballerinas, misfits, sinners, heartbreakers, revolution makers & risk takers.. Welcome to the LOVERS & DRIFTERS CLUB

The Lovers and Drifters Club doet absoluut niet Hollands aan, maar toch is het dat wel! Het HQ zit in Amsterdam en de meeste gezichten ,voor en achter de schermen, komen uit Nederland. Hier mogen we best een beetje trots op zijn! Hun focus ligt op handmade designs uit oa Bali. De shoots en collecties hebben een edgy randje en een flinke dosis rock ’n roll.

Het item dat er elke collectie weer uitspringt en ook gelijk mijn grote favoriet is, is het fringed Shag jacket. Ieder seizoen in andere kleuren en een limited edition. Dat is dit keer de ‘We are golden shag’.

lovers and drifters club


Full moon Dirty hearts

Inspired by our love of music & the legendary INXS & Michael Hutchence, this collection is for the girls with wild hearts, stars in their eyes & adventure in their soul…

Voor de shoot van hun laatste collectie, Full moon dirty hearts, zijn ze afgereisd naar LA en werkten ze samen met grote internationale namen.

 

lovers and drifters club

lovers and drifters club


lovers and drifters club
lovers and drifters club

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *