inspiratie

Children of the Tribe

By  | 

Children of the Tribe neemt ons mee op een reis naar ‘far away lands’ waar avontuur en fantasie eindeloos zijn. Ze ontwerpen tijdloze en stylish kleding voor free-spirited kids. Huh..? Een kind met een free spirit? Ik denk dat er in elk kind een dromer en ontdekker zit. Een kind denkt nog niet binnen de lijntjes, het is maar net wat je je kinderen meegeeft, toch? Wat is er nou heerlijker om door het zand te struinen, in een boomtop te klimmen en met je blote voetjes door het hoge gras te rennen en elke dag opnieuw allerlei avonturen te beleven.

Kleding waarin je vrij kunt spelen. Mooie soepele stoffen van goede kwaliteit. Een beetje hippie en een tikkeltje gypsy met tribals, bloemen en dierenprints. Kleuren die de kustlijn van Byron bay lijken te weerspiegelen, geinspireerd op de woestijn en de bergen. Het levert een prachtig lookbook op. Weer zo’n mooi merk uit Australie! Helaas, helaas, ook Children of the tribe is niet in Nederland te krijgen. Maar natuurlijk wel te bestellen via hun webshop. Let wel op de importeerkosten, deze kunnen ongemerkt aardig oplopen.

Enjoy!

mb kids1  mb kids2  mb kids3  mb kids4  mb kids5  mb kids6  mb kids7  mb kids8  mb kids9  mb kids10  mb kids11  mb kids12  mb kids13  mb kids14  mb kids15  mb kids16

All images are linked to http://www.childrenofthetribe.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *