fashion

Bohemian style telefoonhoesjes

By  | 

Op zoek naar bohemian telefoonhoesjes

Je mooie rosé-gouden iphone, verstoppen in een telefoonhoesje. Helemaal niet leuk toch? Eigelijk houd ik er niet zo van. Maar het is natuurlijk wel verstandig om je dure telefoon te beschermen.

Als het dan toch moet, dan wel graag een beetje speciaal. Het liefst een transparant hoesje maar dan niet met een ‘plastic fantastic’ uitstraling. En jawel hoor.. Daar zag ik ‘m en het was liefde op het eerste gezicht. Ik moest wel op zoek naar de mooiste en meest betaalbare versie maar ik heb ‘m gevonden hoor! Een flexibel transparant telefoonhoesje met een witte mandala print. I love it!

Ik denk dat er wel meer boho-lovers op zoek zijn naar een bohemian telefoonhoesje. De zoektocht kan behoorlijk lastig zijn en daarom heb ik  voor jullie de mooiste 3 printjes uitgezocht en ingekocht voor de Galaxy S6 & S7 en de iphone 5, 6 & 7. De eerste telefoonhoesjes worden eind volgende week geleverd. Je kunt ze al bestellen via pre-order voor €8,99.

 

Henna

De hoesjes zijn geïnspireerd op Henna tekeningen. Deze vorm van lichaamsversiering komt vooral voor in Arabische, Afrikaanse en Indische culturen. Helemaal bohemian proof dus!

witte henna

Drie verschillende designs

 

mandala telefoonhoesje

Kant

mandala telefoonhoesje

Henna

mandala telefoonhoesje

Mandala

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *