inspiratie

Indian summer festival

By  | 

Het Indian Summer Festival vindt dit jaar plaats op 14 juni en 15 juni 2014 in het recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk. Het is het enige grote festival dichtbij Amsterdam.  Overnachten kan op de naastgelegen festivalcamping. Het Indian Summer Festival is al 14 jaar een begrip in de kop van Noord-Holland. Met een brede line-up — van dance tot pop en rock —, de altijd bomvolle 80′s/90′s-tent en dit jaar de toevoeging van een comedy stage belooft Indian Summer opnieuw een prachtig festival te worden.

Het Indian Summer Festival wil de komende jaren naast festivals als Lowlands en Pinkpop uitgroeien tot een van de grootste en populairste muziekfestivals van Nederland. In de beginjaren waren het voornamelijk nederlandse artiesten die optraden nu zijn er ook buitenlandse acts. Afgelopen jaar werd Indian Summer Festival uitgebreid van 1 naar 2 dagen. ‘Met Keane op zaterdag en The Prodigy op zondag had Indian Summer een overtuigende pop/rock headliner en misschien wel de energiekste live dance act ter wereld’, aldus woordvoerder Niels Aalberts. ‘Die combinatie van pop/rock en dance zetten we door.’

Marco Kuiper, directeur en oprichter Indian Summer Festival: “Het Indian Summer gevoel, die van een lekkere lome zomer, is uniek. Het festival is weliswaar al aan het begin van de zomer, maar het free spirit gevoel dat bij de Indian Summer hoort past wel bij het festival. Niet de opwinding van ‘we moeten nog overal heen deze zomer’. Maar je overgeven aan de muziek, de zon en de mensen om je heen. Dat gevoel gaan we verder neerzetten.”

indian summer festival

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *